Puma COSMIC TANK - Funktionströja - svart Bra att bära bekvämt Träningskläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Springfield SOLID DELAVE - Skjorta - beige Herrkläder

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Puma FTBLNXT - T-shirt med print - svart röd blast Herrkläder
Superdry ACTIVE PANEL LEGGINGS - Tights - rosa svart Bra att bära bekvämt Träningskläder

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenSuperdry CORE TRAIN RELAX - Träningsshorts - blå Herrkläder Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Superdry INTERNATIONAL SLIM LITE - Shorts - sand dollar Herrkläder
Superdry Linne - mint Herrkläder

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Puma QUARTER 2 PACK - Ankelsockor - vit Träningskläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Puma Träningsbyxor - blå Träningskläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Superdry MITTELSCHWERES PODIUM - T-shirt med print - nu gul HerrkläderSuperdry ORIGINALS - Huvtröja med dragkedja - röd Herrklädervhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Rains Regnjacka - stone Herrkläder
Superdry SHOP DUO OVERDY LITE TEE - T-shirt med print - jade Herrkläder

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Superdry Sweatshirt - beach navy Herrkläder

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Superdry T-shirt med print - svart Träningskläder
Reebok MOVE TEE - T-shirt med print - tealfo Herrkläder
Superdry VINTAGE LOGO TRI TEE - T-shirt med print - montana grå grit Herrkläder

På tisdagen godkände ministerrådetThe North Face EASY TEE - T-shirt med print - urban navy fiery röd TräningskläderThe North Face RAGLAN BOX HOODIE - Luvtröja - vit HerrkläderTiffosi Tygbyxor - blå Herrkläder den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Twisted Tailor GINGER - Fluga - grön Herrkläder
Urban Classics BLANK HOODY - Luvtröja - dark blå Herrkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenVans T-shirt med print - vit Herrkläder anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Regatta BIRCHDALE - Regnjacka - svart Herrkläder