Puma DELITE BRA - Sport-bh - puma svart Bra att bära bekvämt Träningskläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Stance GAMEDAY PRO - Träningssockor - svart Herrkläder

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Puma FTBLNXT GRAPHIC CORE - T-shirt med print - svart röd blast Träningskläder
Superdry BEACH VOLLEY - Surfshorts - sunblast orange Herrkläder

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenSuperdry ENGINEEröd ROOKIE - Skjorta - vit Herrkläder Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Superdry LA SPORTING CROP HOOD - Luvtröja - american vit Bra att bära bekvämt Träningskläder
Superdry LOW ROLLER - T-shirt med print - röd Herrkläder

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Puma SHORTS - Träningsshorts - svart Bra att bära bekvämt Träningskläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Puma T-shirt med print - röd Träningskläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Superdry orange LABEL - Huvtröja med dragkedja - svart HerrkläderSuperdry Pastel - Luvtröja - rosa Herrklädervhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
rödefined Rebel DEAN TEE - T-shirt med print - svart Herrkläder
Superdry Shorts - khaki Herrkläder

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Superdry Sweatshirt - light grå Herrkläder

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Superdry T-shirt med print - eclipse navy Herrkläder
Reebok SPEEDWICK SPEED SHORTS - Träningsshorts - svart Herrkläder
Superdry WHISTLER GEO - T-shirt med print - lila Herrkläder

På tisdagen godkände ministerrådetThe North Face FINE TEE - T-shirt med print - premiere lila HerrkläderThe North Face SANGRO - Hardshelljacka - svart TräningskläderTiger of Sweden DARIOS - Piké - vit Herrkläder den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
U.S. Polo Assn. INSTITUTIONAL TEE - T-shirt med print - dark blå Herrkläder
Urban Classics CAMO - Sweatshirt - olive Herrkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenVaude SENTIERO IV - Funktionströja - eclipse Herrkläder anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Replay Sweatshirt - midnight blå Herrkläder