Seidensticker SLIM FIT - Kostymskjorta - grå Herrkläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
The North Face EXPLORATION CONgrönIBLE PANT - Friluftsbyxor - svart Träningskläder

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Selected Homme KLASSISCHE - Kostymbyxor - grå Herrkläder
The North Face Piké - storm blå Herrkläder

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenThe North Face T-shirt med print - urban navy fiery röd Herrkläder Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Tigha MILO - T-shirt - bas - vit Herrkläder
Uhlsport ESSENTIAL CLASSIC - Träningsset - röd vit Träningskläder

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Selected Homme SLH SLIM BROOKLYN - Skjorta - light blå Herrkläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Selected Homme SLHSLIMASHER - Skjorta - dark sapphire Herrkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Urban Classics BLANK HOODY - Luvtröja - dark grå HerrkläderVans FULL PATCH - T-shirt med print - svart vit Herrklädervhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Selected Homme SLIM FIT - Skjorta - dark blå Herrkläder
Volé la lumière RHINESTONE STRIPED - Piké - vit svart Herrkläder

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Wolf & Whistle Linne - svart Bra att bära bekvämt Träningskläder

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Wrangler TEXAS - Jeansshorts - desert svart Herrkläder
Shimano BREAKAWAY - T-shirt med print - lila Träningskläder
YOURTURN Huvtröja med dragkedja - dark blå Herrkläder

På tisdagen godkände ministerrådetYOURTURN Surfshorts - multi-colouröd Herrkläder Essentials Kostymskjorta - vit Herrkläder2 Pack Högstaberg Boxer Trosor-hipsters den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Aniston Linne Svart alltid billig frakt
Balklänning, Puré Bridal 0073, Dark Ivory Champagne

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenBikini rosa alltid billig frakt anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

SIKSILK SHORT SLEEVE GYM TEE - T-shirt - bas - khaki Herrkläder