SIKSILK STANDARD DROP DOWN VEST - Linne - burgundy guld Herrkläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Vans BASIC - Luvtröja - mottled grå Herrkläder

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Solid GARON - Sweatshirt - svart Herrkläder
Versace Jeans Piké - vit Herrkläder

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenWeekday FRANK grönICAL - T-shirt med print - dark blå Herrkläder Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Wood Wood T-shirt med print - bright vit Herrkläder
YOGA CURVES V NECK - Långärmad tröja - svart Bra att bära bekvämt Träningskläder

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Superdry ATHLETICO - T-shirt med print - vit Herrkläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Superdry CORE CARGO HEAVY - Shorts - bitter svart Herrkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar YOURTURN Jeans slim fit - dark blå denim HerrkläderYOURTURN Sweatshirt - blå Herrklädervhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Superdry HIHATON MOTOR - Linne - chalk slub Herrkläder
Essentials Kofta - mottled dark grå Herrkläder

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
12 Par Ull strumpor 40-45 alltid billig frakt

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Adventure Movie Leggings alltid billig frakt
Superdry Långärmad tröja - highland navy Herrkläder
Bad Angel Klänning alltid billig frakt

På tisdagen godkände ministerrådetBH-axelband fjäril rosa alltid billig fraktBjörn Borg 3-Pack Shorts – BB La Lemon, grå Melangesvart Sheep - T-SHIRT - DAM alltid billig frakt den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Byxa från Tiger of Sweden HERRIS Strl 54
Dam T-shirt - SMOJ alltid billig frakt

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenDrink Tea Read Books Be Happy - T-SHIRT - HERR anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Superdry Luvtröja - royal blå Träningskläder