Sisley Stickad tröja - antracite Herrkläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Vans EASY BOX - T-shirt med print - vit lapis blå Herrkläder

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Solid MOSSY - Tunn jacka - insignia Herrkläder
Volcom FRICKIN MODERN - Shorts - mushroom Herrkläder

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenWeSC Tygbyxor - svart Herrkläder Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Wrangler LARSTON - Jeans slim fit - bleached svart Herrkläder
Your Turn Active Funktionströja - winetasting Herrkläder

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Superdry svart LABEL EDITION - T-shirt med print - ice marl Herrkläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Superdry CORE CARGO LITE - Shorts - burnt sage Herrkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar YOURTURN Långärmad tröja - svart HerrkläderYOURTURN T-shirt - bas - röd Herrklädervhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Superdry HOMESTEAD LITE GRANDAD SHIRT MET LANGE MOUWEN - Långärmad tröja - svart Herrkläder
Essentials Stickad tröja - dark grå Herrkläder

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
2-färgad midjekort topp, Cappucino eller Korall

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Amningslinne - Stöd Carriwell Svart
Superdry LANGÄRMELIGES RETRO CLASSIC T-SHIRT - Långärmad tröja - chalk slub Herrkläder
Badrock i blå alltid billig frakt

På tisdagen godkände ministerrådetBikini Amerika alltid billig fraktBjörn Borg BB Centre Regular Tee, Brilliant vitBomullssockor Jeans Style 10-Pack den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Byxa från Tiger of Sweden NEDVIN Strl 44
Dam T-shirt - GRL PWR alltid billig frakt

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenEmoji och pengar Leggings alltid billig frakt anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Superdry MED CAMO-DESIGN OG VINTAGELOGO - T-shirt med print - dark grå Herrkläder