Superdry MIT KURZEN ÄRMELN - T-shirt - bas - grå Herrkläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
YOURTURN T-shirt - bas - olive Herrkläder

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Superdry orange LABEL - Långärmad tröja - sea grön space dye Herrkläder
Essentials Långärmad tröja - dark blå Herrkläder

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredaren10 Par Högstaberg Strumpor-Socks 36-40 Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt 70s Kid - T-SHIRT - HERR alltid billig frakt
Avento Löparjacka med reflektering dam 36 74RB-ZIL-36

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Superdry SHOP DUO OVERDY LITE TEE - T-shirt med print - jade Herrkläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Superdry SUNSCORCHED - Shorts - carbon blå grå Herrkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Batwing med strassflammor- Sexy Koucla rosa eller GrönBikini Sailor Vit alltid billig fraktvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Superdry Sweatshirt - navy blå Herrkläder
Björn Borg Micro Shorts BB Borg Dizzy Performance Pro, Corsair

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Born To Roam Svart T-shirt alltid billig frakt

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Byxa från Tiger of Sweden NEDVIN Strl 48
Superdry T-shirt med print - rust speckled röd Herrkläder
Dam T-shirt - Cashme ousside alltid billig frakt

På tisdagen godkände ministerrådetDora Dress Maché Copenhagen alltid billig fraktFödelsemånad T-shirt - perfekt present - född i marsFuck Calm Go To Valhalla - T-SHIRT - HERR den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Heart foil jersey tank top Bright vit
Hipstertrosor Bambu 10-Pack alltid billig frakt

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenJeans från Tiger of Sweden SLENDER Strl W28 L32 anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Superdry VINTAGE LOGO TRI HOOD - Luvtröja - eclipse navy Herrkläder