Superdry orange Label - T-shirt - bas - eclipse navy Herrkläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
YOURTURN Tygbyxor - dark blå Herrkläder

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Superdry orange LABEL CREW - Stickad tröja - ash grå grit Herrkläder
Ziener RICKO - T-shirt med print - vit Herrkläder

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredaren3 Pack Högstaberg Kalsonger - Boxer Shorts Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Amningsbh Lace Microfiber Carriwell Vit
Bad Angel Party Dress alltid billig frakt

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Superdry STATE VOLLEY - Surfshorts - Darkest Navy Herrkläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Superdry Sweatshirt - czarny Herrkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Bh Grace med spets från Darling S.Björn Borg 2-Pack Shorts – BB NY Silhouette, Corsairvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Superdry Träningsshorts - concrete Herrkläder
Blå Jumpsuit med vida ben alltid billig frakt

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Brudklänning från Nixa 12124 alltid billig frakt

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Capri Leggings 3-Pack alltid billig frakt
Superdry VINTAGE AUTHENTIC CHEST STRIPE VEST - Linne - navy grit Herrkläder
Dam T-shirt - Paper plane alltid billig frakt

På tisdagen godkände ministerrådetEverlast Strumpor vit alltid billig fraktFrank Dandy 2-Pack Legend Boxer, Dark NavyGitte maxi gravidklänning alltid billig frakt den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Herr t-shirt - Finns inga dumma frågor
Hund Woof - T-SHIRT - HERR alltid billig frakt

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenJeans Mönstrade leggings alltid billig frakt anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Teddy Smith PASIAN - Piké - total navy blå vit Herrkläder