Urban Classics CREWNECK - Sweatshirt - grå Herrkläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Fagernes Shorts rosa alltid billig frakt

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Vans CLASSIC FIT - Långärmad tröja - ash heather svart Herrkläder
Frank Dandy 2-Pack Bamboo Trunk, svart

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenFrisor T-shirt - Lita på mig jag är Frisor Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Gröna Leggings med räv alltid billig frakt
Herr t-shirt - Mustasch alltid billig frakt

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
We are Cph JANZIK - Shorts - svart Herrkläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Wolf & Whistle KNOT FRONT VEST - Linne - rosa Bra att bära bekvämt Träningskläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar I Apologize To My Dog - T-SHIRT - DAMJeans från Tiger of Sweden SLIM Strl W30 L34vhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Wrangler grönSBguld - Jeans straight leg - biscuit Herrkläder
Klänning rockabilly alltid billig frakt

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Långtröja med nitar och pärlor, lila

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. lila stripe bikini Belinda alltid billig frakt
Your Turn Active Träningsshorts - bordeaux Träningskläder
Mamma t-shirt - flera färger - Krona design

På tisdagen godkände ministerrådetMust Nadia dress Rut & Circle alltid billig fraktOslo Hood Jeans alltid billig fraktRegnkappa med Huva One Storlek Blå alltid billig frakt den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Row Row Row Your Oh - T-SHIRT - DAM
Siri satin Flower Wrap alltid billig frakt

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenStay ups Extra bröd spetskant BRÖLLOP L XL anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

YOURTURN Jeansjacka - dark-blå denim Herrkläder