YOURTURN Morgonrock - bordeaux Herrkläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Jeans från Tiger of Sweden SLIM Strl W26 L30

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
YOURTURN Träningsbyxor - dark grå melange Herrkläder
King födelsedag T-shirt Kings are born in. Välja månad

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenKort svart klänning med strasstenar över bysten Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Leggings med dödskalle Halloween alltid billig frakt
Linne med stor döskalle på bröstet.

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
1 Par Högstaberg Sport Strumpor - socks 41-44

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
2 par strumpor alltid billig frakt

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Mia Strap Neck Choker Topp Svart alltid billig fraktNew Ladies kvinnor Leggings Girls jeans with beltvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
6-PACK Trosa WHITNEY BLÅ DARLING S.
Overwatch Hoodie, Sombra alltid billig frakt

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Resteröds 2-pack Gunnar Stripe & Solid Boxer svart

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. rosa Maxiklänning från Goddiva alltid billig frakt
Bad Angel 2-Del Set alltid billig frakt
Shhh No One Cares - T-SHIRT - DAM

På tisdagen godkände ministerrådetSommarklänning Maria, Ljusblå alltid billig fraktStrumpor från Tiger of Sweden CAISTOR Strl 43-46Svart t-shirt med grönt tryck - Absinthia den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Tröja med holkärm- Sexy Koucla Vit, Svart, Blå eller Grå
T-shirt - Äta Sova Cykel - HERR alltid billig frakt

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenT-shirt - Äta Sova Sy - DAM alltid billig frakt anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Banana Moon bikiniset Lightrosa rosa