Betty Coat Biscuit, Ull kappa alltid billig frakt


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
New heal tank top Ljusblå alltid billig frakt

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Bikini Cancun alltid billig frakt
Oslo Pants svart alltid billig frakt

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenPurride - T-SHIRT - HERR alltid billig frakt Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Retroklänning 50-tal Siri, vit alltid billig frakt
Sealskin Badrock Porto herrstorlek M grå 16361348611

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
svart on svart T-shirt - DOPE - HERR

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Boxerkalsonger Bambu Stora Storlekar 10-Pack

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Skjorta från Tiger of Sweden FARRELL 6 Strl 42Stedman stickad fleece jacka med dragkedjefickor Dam modellvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Byxa från Tiger of Sweden GEKKOO 5 Strl 54
Strumpor lös resår 12-pack alltid billig frakt

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Svarta leggings alltid billig frakt

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Tröja från J.Lindeberg JESPER TRIBE JAQUARD Strl XL
Coola Leggings i randigt mönster alltid billig frakt
T-shirt - Äta Sova Break - HERR alltid billig frakt

På tisdagen godkände ministerrådetTshirt - Äta Sova Pingis alltid billig fraktT-shirt - Buick - HERR alltid billig fraktT-shirt - En Helt Fantastisk Kompis - HERR den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
T-shirt - I Came I Took Närvaro I Left - DAM
T-shirt - Jag Diskriminerar Inte - DAM

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenT-shirt - Mercedes-benz - HERR alltid billig frakt anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Dam T-shirt - Paws alltid billig frakt