Small Laurel Polo vit alltid billig frakt


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Unisex collegetröja - Fuzzy weather

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Sov T-shirt rosa från Darling S. alltid billig frakt
Unisex hoodie - ODD. alltid billig frakt

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenVandringsstrumpor 20-Pack alltid billig frakt Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt VidaXL Fodrad flanellskjorta av pläd herr Röd-Svart rutig Storle
VidaXL Sexig figurnära klänning i spets oneStorlek

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Svart Dam T-shirt Unicorn Vit alltid billig frakt

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Svart Vita Batic Mönstrade Leggings

Försäkringskassan: Regeringen underskattar VidaXL Tvådelad herrkostym linne strl. 54 beigeVILA Lace Shorties alltid billig fraktvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Tiger of Sweden Skjorta FARRELL 4 Strl 40
Vit Hoodie - I Got My Own Back alltid billig frakt

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
ZAALAC T-Shirt Blommor på loftet

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. ASICS SEAMLESS TEXTURE - T-shirt med print - tarmac Träningskläder
T-shirt - Äta Sova Båge - HERR alltid billig frakt
Bergans FINNSNES - Fleecejacka - svart Herrkläder

På tisdagen godkände ministerrådetBjörn Borg BERNY TEE - T-shirt med print - trekking grön TräningskläderBjörn Borg TOREN TEE - T-shirt med print - svart beauty TräningskläderBurton Menswear London ICON RIB - Huvtröja med dragkedja - svart Herrkläder den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Champion CLASSIC APPLIQUE TEE - T-shirt - bas - royal blå Träningskläder
Champion Reverse Weave WEAVE BRUSHED - Luvtröja - gul Herrkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenColumbia CANYON - Outdoorjacka - svart Träningskläder anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

T-shirt - Äta Sova Fiska - DAM alltid billig frakt