Adidas Performance HOODY TIGHT - Träningsset - svart multiFärg raw vit Bra att bära bekvämt Träningskläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Camano BOX 7 PACK - Strumpor - denim melange stone melange navy Herrkläder

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Adidas Performance PARMA 16 - Träningsshorts - vit svart Herrkläder
Carhartt WIP HOODED CHASE - Luvtröja - bottle grön guld Herrkläder

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenCars Jeans BLAST - Jeans slim fit - lionblå Herrkläder Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Casall RACERBACK - Linne - svart Bra att bära bekvämt Träningskläder
Champion BEACH - Surfshorts - svart Herrkläder

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Adidas Performance TANGO GRA - T-shirt med print - reacor Träningskläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Adidas Performance Tights - shock röd Bra att bära bekvämt Träningskläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Champion CREWNECK - Sweatshirt - vit Bra att bära bekvämt TräningskläderChampion Linne - röd navy Bra att bära bekvämt Träningsklädervhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Adidas Performance T-shirt med print - legend ink active röd Träningskläder
Champion TANK - Linne - anthracite Träningskläder

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
CMP MAN TRAIL BERMUDA 2-IN-1 - Träningsshorts - svart Träningskläder

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Converse LEFT CHEST STAR CHEVRON TEE - T-shirt med print - obsidian blå Herrkläder
Alpha Industries JOGGER TAPE - Träningsbyxor - svart Herrkläder
Dakine THRILLIUM - Funktionströja - electric mint Herrkläder

På tisdagen godkände ministerrådetDickies SEABROOK - Sweatshirt - orange HerrkläderDRYKORN ELIAS - Kostymskjorta - vit HerrkläderEdc by Esprit Jeans slim fit - grå light wash Herrkläder den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Ellesse ERSILIA - Linne - orange Bra att bära bekvämt Träningskläder
Emporio Armani T-shirt med print - dark blå Herrkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenEsprit Piké - medium grå Herrkläder anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Antony Morato LOGO TAPE - T-shirt med print - bianco Herrkläder