Bershka MIT KETTE - Cargobyxor - stone Herrkläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Converse STAR CHEVRON - Träningsbyxor - svart Herrkläder

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Bershka SKINNY-FIT - Jeansshorts - vit Herrkläder
Curare Yogawear TANK BOAT NECK - Linne - aprikose Bra att bära bekvämt Träningskläder

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenDickies HARRISON - Sweatshirt - dijon Herrkläder Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Diesel UMBR-JOCKYTHREEPACK JOCKSTRAP 3 PACK - Briefs - blå rosa gul Herrkläder
Duke TRACK - Piké - svart Herrkläder

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Björn Borg SUMMER TEE - T-shirt med print - light grå melange Herrkläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Blend Långärmad tröja - olive Herrkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Edc by Esprit Shorts - light beige HerrkläderEllesse GENOA - Träningsshorts - navy Bra att bära bekvämt Träningsklädervhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Bogner ROC - T-shirt med print - vit Herrkläder
Emporio Armani Piké - dark blå Herrkläder

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Esprit NEW ICON - T-shirt med print - anthracite Herrkläder

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Eterna SLIM FIT - Kostymskjorta - light blå Herrkläder
BOSS PADDY PRO - Funktionströja - vit Träningskläder
Falke RUN ERGO - Strumpor - sapphire Herrkläder

På tisdagen godkände ministerrådetFarah Tygbyxor - true navy HerrkläderFila SEAN - Träningsshorts - peacoat blå TräningskläderFree People NEW MOON - Linne - svart Bra att bära bekvämt Träningskläder den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
GANT THE ORIGINAL - Långärmad tröja - svart Herrkläder
GAP STRETCH SOLID LIVED - Shorts - weatheröd röd Herrkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenGood For Nothing LOGO TEE - T-shirt med print - grå Herrkläder anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

BOSS RACE - Skjorta - vit Herrkläder