Björn Borg BERNY TEE - T-shirt med print - aruba blå Träningskläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Dickies MULTI POCKET WORK - Shorts - svart Herrkläder

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Björn Borg TEE - T-shirt med print - peacoat Herrkläder
Diesel UMLB-PETER TROUSERS - Träningsbyxor - 900 Herrkläder

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenDynafit GRAPHIC TEE - T-shirt med print - nimbus Herrkläder Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Edc by Esprit Shorts - svart Herrkläder
Ellesse DIVERIA - Sweatshirt - ath grå marl Herrkläder

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
BOSS DOLPHIN - Surfshorts - natural Herrkläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
BOSS PASSENGER - Piké - vit Herrkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Emporio Armani 3 PACK - Strumpor - multi Färg HerrkläderEsprit Jeans straight leg - blå Herrklädervhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
BOSS Pyjamasbyxor - medium grå Herrkläder
Esprit T-shirt med print - blåsh Herrkläder

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Falke COOL KICK - Strumpor - vit Herrkläder

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Farah KREO - Skjorta - true navy Herrkläder
Brave Soul BORENC - Stickad tröja - rust svart Herrkläder
Fila PAUL TEE - T-shirt med print - svartiris Träningskläder

På tisdagen godkände ministerrådetFilippa K SOFT - Piké - platoone HerrkläderGANT Piké - marine melange HerrkläderGAP NEW YORK CITY CLOUDY LAUNCH - Luvtröja - tapestry navy Herrkläder den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Glorious Gangsta GUSTIN - T-shirt med print - grön Herrkläder
Guess JACK - Sweatshirt - vit manor blå Herrkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenHelly Hansen DAYBREAKER JACKET - Fleecejacka - svart Träningskläder anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Brunotti PORTER - Surfshorts - fresh coral Herrkläder