Björn Borg TEE - T-shirt med print - peacoat Herrkläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Diesel BMBX-SANDY - Surfshorts - grön Herrkläder

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Blend Piké - niagara blå Herrkläder
DRYKORN FrödERIK - Långärmad tröja - khaki Herrkläder

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenEdc by Esprit BASICPOP - Skjorta - vit Herrkläder Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Element GLIMPSE ICON - T-shirt med print - grå heather Herrkläder
Ellesse POTENZA - Träningsbyxor - grå marl Bra att bära bekvämt Träningskläder

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
BOSS PADDY PRO - Funktionströja - navy Träningskläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
BOSS PRIME - Piké - dark blå Herrkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Esprit BASIC - Stickad tröja - navy HerrkläderEsprit Piké - petrol blå Herrklädervhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
BOSS TEE - T-shirt med print - svart Herrkläder
Even&Odd active Löparjacka - svart Bra att bära bekvämt Träningskläder

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Falke WALKIE LIGHT - Strumpor - jeans Herrkläder

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Fila BAILEY - Funktionströja - vit Bra att bära bekvämt Träningskläder
Brunotti JACKAL - Cargobyxor - terra cotta Träningskläder
Fila STRAIGHT BLOCKED CREW - Sweatshirt - svart bright vit shady glade Herrkläder

På tisdagen godkände ministerrådetFree People YOURE A PEACH LEGGING - Tights - wine Bra att bära bekvämt TräningskläderGANT THE ORIGINAL - T-shirt med print - olive HerrkläderGAP STRIPE - T-shirt med print - easy röd Herrkläder den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Good For Nothing LOGO HOOD - Luvtröja - svart Herrkläder
Haglöfs ASTRAL - Regnjacka - olive Träningskläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenHKT Shorts - beige Herrkläder anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Burton Menswear London BASIC 2 PACK - Piké - grå navy Herrkläder