Brave Soul BORENC - Stickad tröja - rust svart Herrkläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Emporio Armani BOXER BEACHWEAR - Surfshorts - washed blå Herrkläder

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Brunotti CRUNOT - Surfshorts - sailor blå Herrkläder
Esprit FEATHER - T-shirt med print - navy Herrkläder

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenEsprit STRIPE - Shorts - off vit Herrkläder Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Even&Odd active T-shirt med print - mint Bra att bära bekvämt Träningskläder
Farah BREWER SLIM FIT - Skjorta - grön mist Herrkläder

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Camano 4 PACK - Träningssockor - navy Träningskläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Camel active Shorts - navy Herrkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Fila DAY TEE - T-shirt med print - svart tillandisa lila bright vit HerrkläderFila STEPHAN - Träningsshorts - vit Träningsklädervhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Carhartt WIP HOUSTON POCKET - T-shirt med print - grön Herrkläder
Free People NEW MOON - Linne - svart Bra att bära bekvämt Träningskläder

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
GANT SOLID FITTED V NECK - T-shirt - bas - olive Herrkläder

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. GAP Shorts - grön Herrkläder
Cars Jeans ISCAR - Huvtröja med dragkedja - navy Herrkläder
Glorious Gangsta MIKLO - T-shirt med print - röd Herrkläder

På tisdagen godkände ministerrådetGuess MYRON COULISSE - Shorts - ibiscus HerrkläderHead T-shirt med print - svart vit HerrkläderHUF CITY rosa TEE - T-shirt med print - vit Herrkläder den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
HUGO ENZO REGULAR FIT - Kostymskjorta - open vit Herrkläder
Hummel TECH MOVE - Träningsshorts - svart Träningskläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenINDICODE JEANS CONLEY - Piké - offvit Herrkläder anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Casual Friday Stickad tröja - forest grön Herrkläder