Champion CUFF PANTS - Träningsbyxor - blå Bra att bära bekvämt Träningskläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
GANT CONTRAST COLLAR - Piké - stoned blå Herrkläder

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Champion HOODED - Luvtröja - oxi grå melange Bra att bära bekvämt Träningskläder
GAP ARCH - Luvtröja - tapestry navy Herrkläder

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenGAP STRETCH SOLID LIVED - Shorts - tapestry navy Herrkläder Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Glorious Gangsta TRIXO - T-shirt med print - vit Herrkläder
Guess DRIVE OFF TEE - T-shirt med print - jet svart Herrkläder

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Chasin' CAVE - T-shirt - bas - grön Herrkläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
CMP MAN JACKET ZIP HOOD - Softshelljacka - svart Träningskläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar HARRINGTON Tunn jacka - khaki HerrkläderHOM PLUME - Briefs - skin Herrklädervhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Columbia CHALLENGER - Vindjacka - pine grön vit stinger Bra att bära bekvämt Träningskläder
HUGO DOLI - T-shirt med print - light pastel grön Herrkläder

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Hummel AUTHENTIC CHARGE - T-shirt med print - true blå Bra att bära bekvämt Träningskläder

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Icebreaker MENS TECH LITE - T-shirt - bas - timberwolf Träningskläder
Craft GREATNESS MID SOCK 3 PACK - Ankelsockor - vit Träningskläder
INDICODE JEANS GERRARD PLUS - Luvtröja - navy mix Herrkläder

På tisdagen godkände ministerrådetIZOD Piké - hunny suckle HerrkläderJ.LINDEBERG DALE DISTINCT - T-shirt med print - vit HerrkläderJ.LINDEBERG MIKEY LEICHTE TWILL - Tygbyxor - navy Träningskläder den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
J.LINDEBERG Tygbyxor - grå Träningskläder
Jack & Jones JACCOLOMBIA - Fluga - fudge Herrkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenJack & Jones JCONEX TEE CREW NECK REGULAR FIT - T-shirt med print - dusty olive Herrkläder anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Diadora BERMUDA MICRO - Träningsshorts - optical vit Herrkläder