Champion Luvtröja - svart Bra att bära bekvämt Träningskläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
GANT THE OXFORD - Skjorta - light rosa Herrkläder

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Champion RIB CUFF PANTS - Träningsbyxor - oxi grå melange Träningskläder
GAP Skjorta - surplus Herrkläder

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenGlorious Gangsta ILLUSTRIOUS - T-shirt med print - svart Herrkläder Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Guess CLUB TEE - T-shirt med print - jet svart Herrkläder
Haglöfs MID FJORD PANT MEN - Friluftsbyxor - true svart Träningskläder

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Colmar Originals SOLID - T-shirt - bas - svart Herrkläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Columbia POURING ADVENTURE JACKET - Hardshelljacka - grå röd Träningskläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar HKT Shorts - beige HerrkläderHUGO BARBADOS - Surfshorts - röd Herrklädervhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Cotton On DRAKE CUFFED PANT - Tygbyxor - delta Herrkläder
HUGO JENNO SLIM FIT - Kostymskjorta - light pastel blå Herrkläder

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Hummel WINSTON - T-shirt med print - pepper grön Herrkläder

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. INDICODE JEANS BUFAST - Luvtröja - army Herrkläder
Diadora SUIT CORE - Träningsset - röd emberglow Bra att bära bekvämt Träningskläder
INDICODE JEANS VENEDIG PLUS - Tygbyxor - navy Herrkläder

På tisdagen godkände ministerrådetJ.LINDEBERG AELLO - Funktionströja - dark grå TräningskläderJ.LINDEBERG LYLE TRUE MERINO - Stickad tröja - svart HerrkläderJ.LINDEBERG TOUR TECH - Funktionströja - blå Träningskläder den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Jack & Jones ELEGANTES - Kostymskjorta - svart Herrkläder
Jack & Jones JCOJANS ZIP HOOD - Huvtröja med dragkedja - light grå melange Herrkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenJack & Jones JEHOLMEN - Träningsbyxor - light grå melange Herrkläder anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Dickies SACRAMENTO - Skjorta - brun duck Herrkläder