HUF BUD CLASSIC TEE - T-shirt med print - svart Herrkläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Jack & Jones PREMIUM JPRFORKS - Piké - navy blazer Herrkläder

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
HUGO DERO - T-shirt - bas - medium brun Herrkläder
Jack & Jones PREMIUM Piké - dark blå Herrkläder

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenJack & Jones PREMIUM Sweatshirt - navy Herrkläder Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Jack & Jones Shorts - röd Herrkläder
Jack & Jones Sweatshirt - bordeaux Herrkläder

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Hummel Luvtröja - grå melange Bra att bära bekvämt Träningskläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Icebreaker MENS TECH LITE CREWE CADENCE PULSE - T-shirt med print - heather Herrkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Jack & Jones Vindjacka - guld fusion HerrkläderJAKO TEAM - Regnjacka - svart Träningsklädervhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Icepeak SIPU 2-IN-1 - Tygbyxor - cafe au lait Herrkläder
Jan Vanderstorm NORDAHL - Piké - blå Herrkläder

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Joma ELBA - Träningsbyxor - svart Träningskläder

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Jordan 23 ALPHA DRY - T-shirt med print - gym röd svart Träningskläder
INDICODE JEANS WILLIAM - Cargobyxor - army Herrkläder
Jordan JUMPMAN AIR TEE - T-shirt - bas - vintage lichen Herrkläder

På tisdagen godkände ministerrådetKappa CASPAR - T-shirt med print - svart TräningskläderKempa CURVE - Teamwear - deep blå fluo gul HerrkläderKIOMI Slips - bordeaux Herrkläder den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Lacoste 3 PACK - Strumpor - vit Träningskläder
Lacoste Sport Piké - marine Träningskläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenLee DAREN ZIP - Jeans straight leg - true blå Herrkläder anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

IZOD T-shirt - bas - clear air Herrkläder