HUGO DARLON - T-shirt med print - svart Herrkläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Jack & Jones PREMIUM JPRWEST SLIM FIT - Piké - dark blå Herrkläder

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
HUGO ELISHA - Kostymskjorta - svart Herrkläder
Jack & Jones PREMIUM Skjorta - grå Herrkläder

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenJack & Jones PREMIUM T-shirt med print - gul Herrkläder Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Jack & Jones Skjorta - rosin Herrkläder
Jack & Jones T-shirt - bas - vit Herrkläder

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Hunkemöller TEE OPEN BACK - T-shirt med print - mango mojito Bra att bära bekvämt Träningskläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Icepeak LAMBERT - Träningsshorts - dunkelblå Träningskläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Jack´s Sportswear BOX COMFORT FIT - Skjorta - navy HerrkläderJan Vanderstorm ELBERG - Piké - grön Herrklädervhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
INDICODE JEANS DEPTFORD PLUS - Shorts - fog Herrkläder
Jockey 3 PACK - Briefs - svart grå Herrkläder

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
JOOP Jeans AMBROSIO - Piké - blå Herrkläder

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Jordan CREW NBA - Träningssockor - svart vit Träningskläder
IZOD POPLIN STRETCH - Skjorta - american dream Herrkläder
Jordan POOLSIDE CREW - T-shirt med print - gym röd iron grå vit Herrkläder

På tisdagen godkände ministerrådetKappa ESTHER - Träningsbyxor - aspen guld Bra att bära bekvämt TräningskläderKey Largo MONTANA - T-shirt med print - military grön HerrkläderKnowledge Cotton Apparel SHORT SLEEVED SHIRT - Skjorta - heritage blå Herrkläder den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Lacoste Piké - vit Herrkläder
Lacoste Sport Träningsbyxor - svart Träningskläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenLee T-shirt med print - grå Herrkläder anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

J.CREW TRI BLEND CREW - T-shirt - bas - navy Herrkläder