Hummel CORE - Träningsshorts - true blå Herrkläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Jack & Jones PREMIUM Sweatshirt - olive Herrkläder

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Hummel TECH MOVE - Träningsshorts - svart Herrkläder
Jack & Jones Shorts - navy blazer Herrkläder

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenJack & Jones Surfshorts - olive Herrkläder Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Jack & Jones T-shirt med print - yolk gul Herrkläder
JAKO STRIKER - Fleecejacka - marine vit Träningskläder

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
INDICODE JEANS MARTIN - Jeansjacka - rinse wash Herrkläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
ION BIKESHORTS SCRUB - Träningsshorts - rosa isover Herrkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Jan Vanderstorm JOAKIM - Piké - bordeaux HerrkläderJoma BRAMA - Långärmad tröja - röd Herrklädervhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
J.CREW GARMENT DYE POCKET CREW - T-shirt - bas - marine navy Herrkläder
JOOP PANKO - Kostymskjorta - mittelblå Herrkläder

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Jordan ICON TEE - T-shirt med print - mystic grön hyper rosa Herrkläder

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Jordan TEE PHOTO - T-shirt med print - vit svart Herrkläder
J.LINDEBERG Funktionströja - grön Herrkläder
Kappa Sweatshirt - svart Herrkläder

På tisdagen godkände ministerrådetKings Will Dream CLIFTON - T-shirt med print - grå vit HerrkläderKronstadt DEAN - Skjorta - light blå HerrkläderLacoste Sport Funktionströja - svart vit Träningskläder den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Lacoste Sport Träningsshorts - vit mexico röd Träningskläder
Legends HERMOSA - Shorts - ecru Herrkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenLotto ATHLETICA - Träningsjacka - rosa salt Bra att bära bekvämt Träningskläder anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

J.LINDEBERG MATEO FIT COOLMAX - Piké - vit Herrkläder