Hummel WINSTON - T-shirt med print - svart iris Herrkläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Jack & Jones SANDY - Shorts - dark grå Herrkläder

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Icepeak KYAN - Piké - klassisch röd Herrkläder
Jack & Jones Stickad tröja - evergrön Herrkläder

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenJack & Jones T-shirt med print - dark grå Herrkläder Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt JAKO ACTIVE - Träningsbyxor - navy vit Träningskläder
Jan Vanderstorm EVIN 2 PACK - Skjorta - vit blå Herrkläder

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
INDICODE JEANS WHETHERBY - Sweatshirt - navy mix Herrkläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
J.CREW CASH CREW - Stickad tröja - svart Herrkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Jockey 3 PACK - Briefs - svart grå HerrkläderJOOP Jeans ALFröd - Långärmad tröja - navy Herrklädervhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
J.LINDEBERG BIG BRIDGE FIT - Funktionströja - vit Herrkläder
Jordan BASKETBALL SHORT - Träningsshorts - mystic grön vit svart Herrkläder

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Jordan Långärmad tröja - carbon heather vit Herrkläder

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Kappa ELIAS - Träningsjacka - svart Träningskläder
J.LINDEBERG M TOUR TECH SLIM PRINT - Funktionströja - vit Herrkläder
Key Largo BRIGHT SMILE ROUND - T-shirt med print - offvit Herrkläder

På tisdagen godkände ministerrådetKIOMI Tygbyxor - beige HerrkläderLacoste Långärmad tröja - navy HerrkläderLacoste Sport Piké - röd Herrkläder den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Lee DAREN ZIP FLY - Jeans straight leg - lt stone Herrkläder
Lindbergh CLASSIC WITH BELT - Tygbyxor - olive Herrkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenLyle & Scott BRETON STRIPE - T-shirt med print - off vit Herrkläder anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

J.LINDEBERG Shorts - dark röd Herrkläder