INDICODE JEANS ROYCE - Shorts - fog Herrkläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Jack & Jones T-SHIRT RAW HEM T-SHIRT - T-shirt - bas - aluminum Herrkläder

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
IZOD Shorts - pale khaki Herrkläder
JAKO SHORT COMPETITION 2.0 - Träningsshorts - svart Herrkläder

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenJan Vanderstorm GUNNAR - Jeans straight leg - dark blå Herrkläder Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Jockey Pyjamasbyxor - anthracite Herrkläder
JOOP Jeans BEEKE - Piké - mint Herrkläder

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
J.LINDEBERG JULIAN - Piké - vit Herrkläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
J.LINDEBERG NATHAN - Shorts - stone grå Herrkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Jordan BRAND - T-shirt med print - svart vit HerrkläderJordan Långärmad tröja - carbon heather vit Träningsklädervhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
J.LINDEBERG SOFT COMPRESSION - Funktionströja - svart Herrkläder
Kappa ELIAS - Träningsjacka - aspen guld Herrkläder

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Key Largo ARENA - T-shirt med print - silver Herrkläder

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. KIOMI Slips - röd Herrkläder
Jack & Jones EHOLMEN - Sweatshirt - dark-blå denim Herrkläder
La Sportiva WORKOUT - T-shirt med print - carbon slate Träningskläder

På tisdagen godkände ministerrådetLacoste Sport KURZARM - Piké - vit svart inkwell TräningskläderLee 2 PACK - T-shirt - bas - svart HerrkläderLes Deux T-shirt med print - vit svart Herrkläder den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
LTB JONAS - Jeans slim fit - marom wash Herrkläder
Lyle & Scott LOGO - T-shirt med print - true svart Herrkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenMammut KENTO HOODED JACKET kvinnor - Hardshelljacka - candy Bra att bära bekvämt Träningskläder anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Jack & Jones JACK & JONES - Sweatshirt - dark blå Herrkläder