INDICODE JEANS STONE - Stickad tröja - svart Herrkläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Jack & Jones Tunn jacka - total eclipse Herrkläder

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
IZOD Shorts - navy blazer Herrkläder
JAKO STRIKER - Fleecejacka - marine vit Herrkläder

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenJan Vanderstorm HARALDUR - Piké - gul Herrkläder Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Jockey SET - Pyjamas - navy Herrkläder
JOOP Jeans CARLOS - Långärmad tröja - navy Herrkläder

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
J.LINDEBERG KIAN TOUR - Stickad tröja - grå melange Träningskläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
J.LINDEBERG NATHAN SUPER - Shorts - desert dunes Herrkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Jordan CREW NBA - Träningssockor - vit svart HerrkläderJordan Linne - svart vit Träningsklädervhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
J.LINDEBERG SILO - T-shirt - bas - blå Herrkläder
Kappa ELIN - T-shirt med print - svart Bra att bära bekvämt Träningskläder

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Key Largo BREAD - T-shirt - bas - dark röd Herrkläder

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. KIOMI Stickad tröja - mottled light grå Herrkläder
Jack & Jones EHOLMEN - Sweatshirt - brun Herrkläder
Lacoste 3 PACK - Strumpor - vit Träningskläder

På tisdagen godkände ministerrådetLacoste Sport Piké - svart neottia HerrkläderLee 5 POCKET - Jeansshorts - blå HerrkläderLimited Sports JACKET JANI - Träningsjacka - vit Bra att bära bekvämt Träningskläder den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
LTB LANCE - Jeansshorts - larödo wash Herrkläder
Lyle & Scott OXFORD - Skjorta - cornflower blå Herrkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenMammut NAIR ML HOODED JACKET kvinnor - Fleecejacka - waters Bra att bära bekvämt Träningskläder anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Jack & Jones JACK & JONES - Huvtröja med dragkedja - light grå melange Herrkläder