J.LINDEBERG SIGNATURE - Funktionströja - svart Herrkläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Joma NOBEL - Träningsshorts - svart Herrkläder

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
J.LINDEBERG TROY CLEAN - Piké - ice flow Herrkläder
Jordan 23 ALPHA DRY - Långkalsonger - vit svart Herrkläder

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenJordan JUMPMAN - Luvtröja - obsidian ember glow vit Herrkläder Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Jordan TEE PHOTO - T-shirt med print - svart vit Herrkläder
Kappa Egrön 6 PACK - Träningssockor - surf Bra att bära bekvämt Träningskläder

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Jack & Jones JCOCERVON ZIP HOOD - Huvtröja med dragkedja - vit melange maritime blå melange Herrkläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Jack & Jones JCOMILLER TEE - T-shirt med print - zinfandel Herrkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Key Largo LEMONADE - T-shirt - bas - sky blå HerrkläderKitaro Piké - blå Herrklädervhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Jack & Jones JCOSURF TEE - T-shirt med print - vit Herrkläder
Lacoste CROCODIL - Piké - lucida Herrkläder

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Lacoste Sport Piké - svart Träningskläder

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Le Fix LIGHTNING TEE - T-shirt med print - navy Herrkläder
Jack & Jones JJEHOLMEN ZIP HOOD PLUS - Huvtröja med dragkedja - svart Herrkläder
Les Deux FRENCH HOODIE - Luvtröja - navy Herrkläder

På tisdagen godkände ministerrådetLotto SMART TEE - T-shirt med print - navy blå HerrkläderLyle & Scott CUT AND SEW - T-shirt med print - true svart HerrkläderLyle & Scott ZIP THROUGH HOODIE - Huvtröja med dragkedja - navy Herrkläder den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Mango EMERITOL - Skjorta - navy blå Herrkläder
Marc O'Polo 2 PACK - Strumpor - blå Herrkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenMassimo Dutti Kostymskjorta - rosa Herrkläder anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Jack & Jones JJESHERIDAN - Skjorta - svart denim slim Herrkläder