Jack & Jones JCODEKA TEE CREW NECK - T-shirt med print - maritime blå Herrkläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Jordan JUMPMAN PANT - Träningsbyxor - carbon heather vit Herrkläder

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Jack & Jones JCOMILLER TEE - T-shirt med print - zinfandel Herrkläder
Kappa EBBA - Sport-bh - carmine rosa Bra att bära bekvämt Träningskläder

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenKappa VEBI - Surfshorts - svart Herrkläder Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Kings Will Dream NORDON - Piké - vit Herrkläder
Knowledge Cotton Apparel T-shirt - bas - dark blå Herrkläder

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Jack & Jones JJEHOLMEN - Huvtröja med dragkedja - röd Herrkläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Jack & Jones JJEPOCKET TEE O-NECK ESSENTIALS - T-shirt - bas - toadstool Herrkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Lacoste Piké - bordeaux HerrkläderLacoste Sport SH7613 - Sweatshirt - svart Herrklädervhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Jack & Jones JJI CALI SWIM LOGO - Surfshorts - olive night Herrkläder
Lee DAREN - Jeans straight leg - rinse Herrkläder

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Limited Sports POLODRESS PAULA - Vardagsklänning - vit Bra att bära bekvämt Träningskläder

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. LTB CORVIN - Jeansshorts - jose wash Herrkläder
Jack & Jones JORFRASER TEE CREW NECK - T-shirt med print - grön bay Herrkläder
Lyle & Scott GRANDAD COLLAR - Skjorta - vit Herrkläder

På tisdagen godkände ministerrådetMads Nørgaard HOODIE - Luvtröja - grå melange HerrkläderMango EMERITOL - Skjorta - light blå HerrkläderMango VERONA - Jacka i konstläder - indigo blå Herrkläder den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Massimo Dutti Jeans straight leg - vit Herrkläder
Matinique TRITON - Stickad tröja - dark navy Herrkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenMons Royale rödWOOD ENDURO - T-shirt med print - svart grå marl Träningskläder anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Jack & Jones JORNEW LEE SLIM FIT - Skjorta - grön Herrkläder