Jack & Jones JORBIRCH TANK TOP - Linne - rosatte Herrkläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Lacoste CROCODIL - Piké - ruisseau Herrkläder

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Jack & Jones JORHOLMEN - Huvtröja med dragkedja - fiery röd Herrkläder
Lacoste Sport herrar - T-shirt med print - limeira Träningskläder

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenLacoste Surfshorts - dianthus aquarium Herrkläder Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Lee Sweatshirt - blå Herrkläder
Lindbergh OXFORD - Skjorta - svart Herrkläder

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Jack & Jones Luvtröja - ochre Herrkläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Jack & Jones PREMIUM EINFARBIGES RESORT - Skjorta - dark grön Herrkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Luhta MARITTA - Outdoorjacka - naturweiss Bra att bära bekvämt TräningskläderLyle & Scott LOGO - T-shirt med print - true svart Herrklädervhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Jack & Jones PREMIUM JPRLIAM SLIM FIT - Piké - navy blazer Herrkläder
Mads Nørgaard TEM - T-shirt med print - sky captain Herrkläder

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Mango ELOISA - Skjorta - rosa Herrkläder

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Mango TINOS - Shorts - beige Herrkläder
Jack & Jones PREMIUM Skjorta - light blå denim Herrkläder
Marshall Artist SIREN - T-shirt - bas - navy Herrkläder

På tisdagen godkände ministerrådetMassimo Dutti Sweatshirt - dark blå HerrkläderMinimum STORMS - Luvtröja - light grå melange HerrkläderNapapijri ELBAS - Piké - freesia gul Herrkläder den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
New Balance SPEED JACQUARD SHORTSLEEVE - T-shirt med print - svart heather Herrkläder
Nike Performance ANKLE 2 PACK - Strumpor - vit svart Träningskläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenNike Performance DRY - T-shirt med print - team crimson svart Träningskläder anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Jack & Jones PREMIUM T-shirt med print - cloud dancer Herrkläder