Original Penguin COLLARLESS OXFORD - Skjorta - dark sapphire Herrkläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
The North Face GREAT PEAK TEE - T-shirt med print - svart Herrkläder

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Patagonia CROSS BETA SPORTS BRA - Sport-bh - forge grå Bra att bära bekvämt Träningskläder
The North Face TRAIN LOGO URBAN - Träningsjacka - urban navy Träningskläder

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenTuffskull Huvtröja med dragkedja - dark grå melange Herrkläder Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Vans CLASSIC CREW - Sweatshirt - concrete heather svart Herrkläder
Wood Wood ACE - T-shirt - bas - dark blå Herrkläder

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Petrol Industries Piké - blå Herrkläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Petrol Industries T-shirt med print - deep capri Herrkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar YOURTURN Cargobyxor - anthrazit Herrkläder Essentials T-shirt med print - mottled light grå Herrklädervhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Pier One Jeans relaxed fit - grå denim Herrkläder
Adidas Originals ESSENTIAL CREW - Sweatshirt - svart Herrkläder

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Adidas Performance ALPHASKIN - T-shirt - bas - svart Herrkläder

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Adidas Performance COOL - Träningsshorts - svart Herrkläder
Polo Ralph Lauren 3 PACK BEAR CREW - Strumpor - grå vit röd Herrkläder
Adidas Performance Essentials 3-Stripes Tee - T-shirt med print - action röd svart Träningskläder

På tisdagen godkände ministerrådetAdidas Performance PARLEY SKIRT - Sportkjol - vit easy blå Bra att bära bekvämt TräningskläderAdidas Performance SUPERNOVA TEE - T-shirt med print - hi res aqua TräningskläderAdidas Performance Tights - svart shock röd Bra att bära bekvämt Träningskläder den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Alpha Industries BASIC - T-shirt med print - svart copper Herrkläder
Alpha Industries X FIT PANT - Träningsbyxor - svart Herrkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenASICS KNIT PANT&blå STEEL - Träningsbyxor - indigo blå Bra att bära bekvämt Träningskläder anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Puma 4 PACK - Ankelsockor - vit Bra att bära bekvämt Träningskläder