Superdry T-shirt med print - svart Vackra billiga damkläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Topshop UTILITY DOUBLE POCKET - Skjorta - brun Vackra billiga damkläder

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Superdry VINTAGE LOGO CAMO AOP TEE Ögrönlar
Triumph AMOURETTE 300 - Bygel-bh - svart Vackra billiga damkläder

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenTriumph Bikinitrosa Delicate Flowers Midi - rosa - Dam Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Triumph CONTOUR SENSATION - Body - nude beige Vackra billiga damkläder
Triumph MY PERFECT SHAPER - T-shirt-bh - nude beige Vackra billiga damkläder

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Swedish Stockings Strumpbyxa Astrid Fishnet - Svart - Dam

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Swegmark Mjuk-bh Clean Shape från Swegmark - Vit - Dam

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Triumph TRUE SENSATION - T-shirt-bh - svart Vackra billiga damkläderTWINTIP Baddräkt - röd vit Vackra billiga damklädervhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
T by Alexander Wang STRIPED SLUB JERSEY TANK Ögrönlar
TWINTIP Maxiklänning - svart Vackra billiga damkläder

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Twist & Tango Albina Trenchcoat Ytterkläder

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Twist & Tango Klänning Sandy Dress - Blå - Dam
TFNC Exclusive Grå maxiklänning med omlott smala axelband och fishtail-kjol till brudtärnan
Twisted Tailor Marinblå byxor med smal passform

På tisdagen godkände ministerrådetUrban Bliss Minikjol i denim med råskuren fållValerie Topp Salma - Vit - DamVans box långärmad röd topp VN0A3HWHZ281 den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Venice Beach SWIMSUIT - Baddräkt - svart Vackra billiga damkläder
Vero Moda Svart trenchcoat

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenVero Moda blås vmKaren LS High Neck Top - Blå - Dam anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

TFNC Petite Exclusive rosa plisserad maxiklänning med infälld spets för brudtärnan