Twiin Parachute Vita strandbyxor


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Vero Moda REGEN - Regnjacka - ivy grön Vackra billiga damkläder

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
TWINTIP Huvtröja med dragkedja - mottled dark röd Vackra billiga damkläder
Vero Moda Stickad tröja - dark blå Vackra billiga damkläder

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenVero Moda Topp vmAmanda L S - Grön - Dam Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Vero Moda Topp VmSasha - Vit - Dam
Vero Moda Tröja vmHappy Ls New Raglan O-neck Blouse - rosa - Dam

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
TWINTIP Tygbyxor - sand Vackra billiga damkläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Twist & Tango Byxor Sheila Trousers - Grå - Dam

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Vero Moda Vardagsklänning - rosa Vackra billiga damkläderVero Moda VMBELLA SMOCK - blås - svart Vackra billiga damklädervhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Twist & Tango Klänning Sandy Dress - Blå - Dam
Vero Moda VMkvinnor EXPORT LONG - Trenchcoat - café au lait Vackra billiga damkläder

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Vero Moda VMHONEY - Shorts - snow vit Vackra billiga damkläder

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Vero Moda VMMAKI - Blazer - rosa Vackra billiga damkläder
Umbro Projects BOYFRIEND FIT LOGO TEE - T-shirt med print - vit blåsh Vackra billiga damkläder
Vero Moda VMROYCE SHORT - Skinnjacka - smoke blå Vackra billiga damkläder

På tisdagen godkände ministerrådetVero Moda VMTUVA - blås - fiery röd Vackra billiga damkläderVersace Jeans svart skjorta i slim fit med heltäckande loggmönsterVesper Krämfärgad fodralklänning i midilängd med rynkad ärm den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Vila blås viCava L S V-Neck Topp - Blå - Dam
Vila Byxor viSillas RW 7 8 Pant - Grå - Dam

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenVila Jeanskjol viCommit Peplum Denim Skirt - Blå - Dam anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

United Färgs of Benetton V NECK SWEATER H S Ögrönlar