Vero Moda Palmmönstrad bikiniögrönl i bandeau-modell


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Vero Moda VMROYCE SHORT - Skinnjacka - orange Vackra billiga damkläder

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Vero Moda - Randig one piece med fyrkantig halsringning
Vero Moda VMSIMPLY EASY TANK DRESS - Maxiklänning - night sky tropicana Vackra billiga damkläder

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenVerona Olivgrön duster-jacka med volang framtill Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Versus Versace kvinnor - T-shirt med print - svart rosa Vackra billiga damkläder
Vila Kavaj med ryschade ärmar

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Vero Moda Byxor vmVictoria Mr Antifit Print Ankle Pant - Multi - Dam

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Vero Moda Curve Stentvättade mom jeans med hög midja

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Vila blås viCitre L S Shirt - Svart - DamVila Byxor viEdaline - Svart - Damvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Vero Moda Fuskpäls vmCurl Short Fake Fur Jacket - Blå - Dam
Vila Fuskpäls viSofta Faux Fur Coat - Röd - Dam

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Vila Kjol viKaluna Skirt - Svart - Dam

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Vila Klänning viSealo L S Knot Dress - Röd - Dam
Vero Moda Kjol vmGinger Skirt - Svart - Dam
Vila MIT KURZEN ÄRMELN - Vardagsklänning - rosa Vackra billiga damkläder

På tisdagen godkände ministerrådetVila Stickad klänning viRil - Röd - DamVila Topp viMsa S S T-shirt - lila - DamVila Tunn jacka - lilac snow Vackra billiga damkläder den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Vila VICAVA - Maxikjol - orange Vackra billiga damkläder
Vila VIFLOATING ANKLE DRESS - Festklänning - pepper grön Vackra billiga damkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenVila VILANNA - T-shirt med print - rosa smoke Vackra billiga damkläder anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Vero Moda Klänning vmgrön LS ABK Wrap Dress - Svart - Dam