PULL&BEAR Vardagsklänning - gul Vackra billiga damkläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Repeat Kofta - dark grön Vackra billiga damkläder

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Puma Blå sweatshirt i ekologisk bomull med halv dragkedja Endast hos
Replay Denimklänning - Blå - Dam

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenReplay Topp med bröd rand - Vit - Dam Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Resteröds Boxershorts Gunnar 3-pack - Multi - Herr
Résumé Mildröd pants Jeans

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Puma Ankelsockar skor 3-pack - Blå - Dam

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Puma CROP - Linne - pale rosa Vackra billiga damkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Rip Curl Hanalei Bay Vändbar bikiniögrönl i bandeaumodell med prickigt och blommigt mönsterRiver Island Big & Tall Marinblå rutiga mjukisbyxorvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Puma HOODIE - Luvtröja - spectra gul Vackra billiga damkläder
River Island Gräddvit skjorta med aztec-mönster

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
River Island Ljuslila bikiniögrönl i trekantsmodell med kedja

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. River Island Ormskinnsmönstrad playsuit med hög krage
Puma REBEL RELOAD TANK - Linne - vit Vackra billiga damkläder
River Island Silvrig klänning med paljetter och knappar

På tisdagen godkände ministerrådetRiver Island Svarta byxor med smala benRiver Island - longline khakifärgad t-shirt med rundad fållRiver Island Plus Gula byxor med vida ben den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Röhnisch Bikini-bh Wire Bra - Grön - Dam
Röhnisch Sport-bh Zip Sports Bra - Grå - Dam

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenrosamunde BILLIE - Linne - cloud blå Vackra billiga damkläder anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Puma Strumpor Puma Crew Heritage Stripe 2-pack - Vit - Barn