Vero Moda VMANDRATX LS 7 8 DRESS VMA Klänningar


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Vila Tröja viKatay Knit New Stripe L S Top - lila - Dam

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Vero Moda VMAVA PLAIN SS TOP AOP GA Färg Ögrönlar
Vila VIATETSY - T-shirt med print - camel Vackra billiga damkläder

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenVila VICAVA LACE SINGLET NOOS Ögrönlar Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Vila VIFELLOW DRESS - Fodralklänning - total eclipse Vackra billiga damkläder
Vila VILAIA - blås - brandied apricot Vackra billiga damkläder

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Vero Moda VMFLAME - Shorts - light brun Vackra billiga damkläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Vero Moda VMHOT NINE PENCIL SKIRT MIX - Pennkjol - svart Vackra billiga damkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Vila VILUCY - Vardagsklänning - winetasting Vackra billiga damkläderVila VINAJA - Kofta - svart Vackra billiga damklädervhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Vero Moda VMKATRINE - Kort kappa rock - dark grå Vackra billiga damkläder
Vila VIPEN SKIRT - Pennkjol - total eclipse Vackra billiga damkläder

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Vila VISELACE - Sweatshirt - navy blazer Vackra billiga damkläder

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Vila VITINNY - Jerseyklänning - dark blå off-vit Vackra billiga damkläder
Vero Moda VMREBECCA ANCLE SKIRT - Maxikjol - ivy grön Vackra billiga damkläder
lilaa by Mango COTILI4 - Vardagsklänning - beige Vackra billiga damkläder

På tisdagen godkände ministerrådetlilaa by Mango PALOMA - Skjortklänning - svart Vackra billiga damkläderVirgos Lounge Blå utsmyckad midiklänning med rynkad kjolVolcom Drama Vit t-shirt med logga den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Wacoal PERFECTION CONTOUR BRA - Bygel-bh - rosa mist Vackra billiga damkläder
Wallis TIEröd DRESS - Cocktailklänning - ink Vackra billiga damkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenWarehouse Tanfärgad bikiniögrönl med omlott anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Vero Moda VMSASSA SHORT DRESS - Cocktailklänning - laurel wreath Vackra billiga damkläder