Vero Moda VMPISA - blås - night sky Vackra billiga damkläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Vila VILUCY - Tunika - surf the web Vackra billiga damkläder

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Vero Moda VMSANNE LUA BOX - T-shirt med print - snow vit night sky Vackra billiga damkläder
Vila VIMITTY MAXI SKIRT ZA Kjolar

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenVila VIOFFICIEL LACE STRAP TOP NOOS Ögrönlar Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Vila VIRIL LONG CARDIGAN - Kofta - garden topiary melange Vackra billiga damkläder
Vila VISTRIBAS 3 4 - Långärmad tröja - cloud dancer svart Vackra billiga damkläder

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Versace ELASTIC MEDUSA PERIZOMA - String - röd Vackra billiga damkläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Versace Jeans svart t-shirt med liten logga

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Vila VIWILD LEO PRINT SKIRT - A-linjekjol - brilliant blå Vackra billiga damkläderlilaa by Mango Flowy shirt Ögrönlarvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
grönbaudet Mammatopp - rosa - Dam
lilaa by Mango RIM - Vardagsklänning - grön Vackra billiga damkläder

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Vivienne Westwood Anglomania Beskuren tröja med logga

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Volcom Ozzie stoney katt-tryck 19 svarta badshorts
Vila blås - beige Vackra billiga damkläder
Wacoal PERFECTION CONTROL BRIEF - Briefs - charcoal Vackra billiga damkläder

På tisdagen godkände ministerrådetWallis SPOT - Jerseyklänning - dark blå Vackra billiga damkläderWarehouse Smokingbyxor med vida benWeekday Alan Meathead T-shirt den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Weekday Hunt Vit skjorta
Weekday Svart baddräkt med djup urringning

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenWeekday ALIZIE TROUSER - Tygbyxor - svart Vackra billiga damkläder anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Vila blås viMariosa L S Top - Svart - Dam