Vero Moda VMSIMPLY EASY CULOTTE - Tygbyxor - svart Vackra billiga damkläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Vila VINAJA - Blazer - lilac snow Vackra billiga damkläder

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Vero Moda VMVERODONA - Kort kappa rock - mocha mousse melange Vackra billiga damkläder
Vila VIOFFICIEL STRAP - Linne - dark olive Vackra billiga damkläder

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenVila VISAFINA DRESS - Skjortklänning - soft camel Vackra billiga damkläder Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Vila VISUALA SKIRT - A-linjekjol - soft camel Vackra billiga damkläder
Vince Camuto EXTEND TIE FRONT TEE - blås - ultra vit Vackra billiga damkläder

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
grönbaudet Mammakjol - Svart - Dam

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Vesper Tall Vit jumpsuit med vida ben och djup urringning

Försäkringskassan: Regeringen underskattar lilaa by Mango Flowy suit blazer Ytterkläderlilaa by Mango RIM - Vardagsklänning - röd Vackra billiga damklädervhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Vila A-linjekjol - rosa smoke Vackra billiga damkläder
Vivienne Westwood Sweatshirt i ekologisk bomull med logga på bröstet

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Volcom Listen Svart t-shirt med stort mönster baktill

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Wacoal HALO BRIEF - Briefs - ivory Vackra billiga damkläder
Vila blåSE 3 4-ÄRMEL - blås - winetasting Vackra billiga damkläder
Wallis RUCHE SIDE DRESS - Fodralklänning - rust Vackra billiga damkläder

På tisdagen godkände ministerrådetWarehouse rosa dubbelknäppt blazerWeekday Ace rostfärgade wide leg jeans i ekologisk bomullWeekday Gröna byxor med vida ben och rutmönster den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Weekday Seattle Mom jeans i ekologisk bomull med hög midja och San Francisco-tvätt
Weekday AILIN HOODED - Luvtröja - grå melange Vackra billiga damkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenWeekday HUGE DRESS - Jerseyklänning - svart Vackra billiga damkläder anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Vila Cardigan viOlivina Knit L S Coating - Svart - Dam