Vero Moda VMUMA - Blazer - svart Vackra billiga damkläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Vila VINEMA AMAZONAS MAXI DRESS RP Klänningar

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Vero Moda Volangklänning vmSimply Easy Strap Short Dress - Gul - Dam
Vila VIRIL - Kofta - Light blå Vackra billiga damkläder

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenVila VISIGGY BOW - blås - svart Vackra billiga damkläder Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Vila VITINNY - Jerseyklänning - mottled röd Vackra billiga damkläder
lilaa by Mango Chest pocket printed shirt Ögrönlar

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
grönbaudet Mammatröja - Blå - Dam

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Vila Jumpsuit med dragsko i midjan

Försäkringskassan: Regeringen underskattar lilaa by Mango Medium wash denim bermuda shorts Shortslilaa by Mango Striped jersey t shirt Ögrönlarvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Vila blås - dusty cedar Vackra billiga damkläder
Vogue Ladies den pantyhose, Sideria Sandalett 17den Strumpor & tights

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Vossen POPPY - Morgonrock - anthrazit Vackra billiga damkläder

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Wallis ANIMAL MIDI HANKY SKIRT - A-linjekjol - röd Vackra billiga damkläder
Vila Byxor viLurina RW Pants RX - Natur - Dam
Warehouse Grön prickig strandklänning med rysch

På tisdagen godkände ministerrådetWarehouse Svarta byxor med smala benWeekday Bird orange huvtröjaWeekday Ljustvättad jeanskjol i minilängd den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Weekday Svartvita byxor med vida ben och skogsmönster
Weekday CASE - Jeans straight leg - marble blå Vackra billiga damkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenWeekday POPPY - blås - beige vit svart Vackra billiga damkläder anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Vila Cocktailklänning - bordeaux Vackra billiga damkläder