Vero Moda VMZHEI 3 4 FOLD UP - Långärmad tröja - ivy grön Vackra billiga damkläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Vila VIOFFICIEL STRAP - Linne - dark olive Vackra billiga damkläder

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Versace Jeans Kedjemönstrad sweatshirt
Vila VISAFARINA L S DRESS Klänningar

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenVila VISTRIBELLO L S SHIRT Ögrönlar Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Vila VIWILD LEO PRINT SKIRT - A-linjekjol - begonia rosa rosa Vackra billiga damkläder
lilaa by Mango Flecked buttoned blouse Ögrönlar

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Vila Bikerjacka i läderimitation med skärp

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Vila A-linjekjol - rosa smoke Vackra billiga damkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar lilaa by Mango Printed blouse ÖgrönlarVirgos Lounge Plus rosa utsmyckad maxiklänning med bardotringning och volangervhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Vila blås viLoopy L S Top - Svart - Dam
Vogue Strumpbyxor Slim Magic Matt Control Top 20 den - Natur - Dam

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
WACAY Norden Wool Fleece Ytterkläder

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Wallis GEO SHIFT - Cocktailklänning - blå Vackra billiga damkläder
Vila Cardigan viPlace Knit - Natur - Dam
Warehouse Prickig baddräkt med volanger

På tisdagen godkände ministerrådetWednesday's Girl Flippy Småblommig minikjolWeekday Frank vit t-shirtWeekday Paris rosa sweatshirt den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Weekday - Paris - Vit tröja
Weekday FRANCES - T-shirt med print - rust orange Vackra billiga damkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenWeekday SINGLET - Linne - brun Vackra billiga damkläder anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Vila Jacka viCara - Svart - Dam