Vero Moda Volangkjol vmLeo Wrap Skirt - Svart - Dam


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Vila VIPEN NEW SKIRT NOOS Kjolar

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Versace Jeans Skinny mjukisbyxor med tryck på sidan
Vila VISARAFINA - Stickad tröja - lilac snow Vackra billiga damkläder

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenVila VISUMI - T-shirt med print - snow vit Vackra billiga damkläder Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Vince Camuto V-NECK DESERT BOUQUET BLOUSE - blås - coral sunset Vackra billiga damkläder
lilaa by Mango FRESCA - blås - röd Vackra billiga damkläder

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Vila byxor av linnemix med rynkad midja

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Vila blås - beige Vackra billiga damkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar lilaa by Mango RIM - Vardagsklänning - grön Vackra billiga damkläderVivienne Westwood Svart huvtröja i ekologisk bomull med logga på bröstetvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Vila blås viLucy L S Top - Natur - Dam
Volcom Elzo Vit t-shirt med tryck bak

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Wacoal EGLANTINE CONTROL BRIEF - Briefs - svart Vackra billiga damkläder

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Wallis Petite HOTFIX CUFF - blås - colbolt Vackra billiga damkläder
Vila Cardigan viRil L S Open Knit - Svart - Dam
Warehouse Randig midiklänning med skärp

På tisdagen godkände ministerrådetWednesday's Girl Playsuit i denim med knappar framtillWeekday Gräddvit arbetsjacka i denimWeekday Recycled edition Bruna jeans med raka ben den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Weekday 100% RECYCLED COLLECTION HANG JACKET - Jeansjacka - arena beige Vackra billiga damkläder
Weekday GROOVE BLOUSE - Skjorta - svart print Vackra billiga damkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenWeekday SPRINGER TROUSERS - Tygbyxor - svart Vackra billiga damkläder anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Vila Jacka viZozo Faux Leather Jacket - Grön - Dam