Vila Klänning viTinny 3 4 Mimira Dress - orange - Dam


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Vossen POPPY - Morgonrock - anthrazit Vackra billiga damkläder

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Vila Linne viOfficiel New Tank Top - Vit - Dam
WAL G. SET - Pennkjol - röd Vackra billiga damkläder

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenWallis Tall V NECK CAMI - blås - rosa Vackra billiga damkläder Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Warehouse Röd midikjol med knappar
Wednesday's Girl Flippy Småblommig minikjol

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Vila Stringbody viLucinda String Bodystocking - Svart - Dam

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Vila Topp viJusty 3 4 Tie Top - Grå - Dam

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Weekday Dylan Senapsgula boxershortsWeekday Marinblå midiklänning med knytmidjavhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Vila Topp viNoel S S V-neck - Blå - Dam
Weekday Svarta byxor med raka ben

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Weekday ASTRID SHORT SLEEVE - T-shirt med print - vit Vackra billiga damkläder

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Weekday Hunt Ljusblå jeansskjorta med murarkrage
Vila Vardagsklänning - navy blazer Vackra billiga damkläder
Weekday TILLIE - Skjorta - solid navy Vackra billiga damkläder

På tisdagen godkände ministerrådetWEEKEND MaxMara MULTIB - Långärmad tröja - gul Vackra billiga damkläderWHY7 DANA - Jeans relaxed fit - light blå Vackra billiga damkläderWhyröd Sweatshirt Murry Embroidery Sweater - Grå - Dam den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Wolf & Whistle Fylligare byst Exclusive bikiniögrönl med remmar E-J-kupa
Wolford Sail Tights Strumpor & tights

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenWONDERBRA Wonderbra Plunge Bralette BH ar anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Vila VIBISTA DRESS - Jeansklänning - medium blå denim Vackra billiga damkläder