Vila VIBEKIDA - blås - snow vit Vackra billiga damkläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Weekday Grön t-shirt i frödté

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Vila VICAVA - blås - röd Vackra billiga damkläder
Weekday Paris orange sweatshirt

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenWeekday Tod Pile Jacka i teddy Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Weekday BASE JACKET - Jeansjacka - grön Vackra billiga damkläder
Weekday HUGE DRESS - Jerseyklänning - röd Vackra billiga damkläder

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Vila VIKAILI - Vardagsklänning - fir cloud dancer Vackra billiga damkläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Vila VILANNA - T-shirt med print - cloud dancer Vackra billiga damkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Weekday STELLA - Linne - vit Vackra billiga damkläderWeekend Max Mara TANDEM Ögrönlarvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Vila VILUCY - Tunika - surf the web Vackra billiga damkläder
Whistles Heidi Byxor med vida ben och knappar framtill

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Whyröd Kjol Rana Sunflower Skirt - rosa - Dam

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Wild Honey Blommig omlottklänning i midilängd
Vila VINAJA BIKER - Blazer - svart Vackra billiga damkläder
Wolf & Whistle Maternity Exclusive Svart baddräkt med spets

På tisdagen godkände ministerrådetWolford Viscose String Body Bodies & slipsWood Wood Edmund hoodie ÖgrönlarWrangler Huvtröja Logo Hoodie - Svart - Herr den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Y.A.S Beige figursydda byxor
Y.A.S Klänning Betit LS Dress - rosa - Dam

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenYAS Tall YASELLE - Linne - gul cream Vackra billiga damkläder anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Vila VIOFFICIEL NEW LONG TANK TOP - Linne - optical snow Vackra billiga damkläder