Vila VICAVA - Linne - lilac snow Vackra billiga damkläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Weekday Midiklänning med v-ringning snäckmönster och knytning i midjan

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Vila VIDEANA DRESS - Maxiklänning - total eclipse snow vit Vackra billiga damkläder
Weekday Svart sweatshirt med paljetter

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenWeekday AILIN HOODED - Luvtröja - light grön Vackra billiga damkläder Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Weekday GAZE SWIMSUIT - Baddräkt - rust Vackra billiga damkläder
Weekday RAIL - Jeans relaxed fit - laver blå Vackra billiga damkläder

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Vila VILAVIGNA MAXI DRESS KA Klänningar

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Vila VILUCY FLOUNCE - blås - blå Vackra billiga damkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Weekend Max Mara BAVIERA ÖgrönlarWEEKEND MaxMara TONDO - T-shirt med print - türkis Vackra billiga damklädervhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Vila VIMIKKO DRESS - Vardagsklänning - pepper grön Vackra billiga damkläder
Whyröd Cardigan Julia Merino - Grå - Dam

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Whyröd Topp Katja - Svart - Dam

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Wolf & Whistle Khakifärgade leggings med leopardmönster
Vila VIOFFICIEL NEW TANK TOP NOOS Ögrönlar
Wolford Pure Plus Skirt Kjolar

På tisdagen godkände ministerrådetWONDERBRA Glamour Triangle Bra BH arWrangler Icons 11mwz Avsmalnande jeans med normal passform i 2-år åldrad färgWrangler Skjorta LS 1pkt Flap Shirt - Svart - Herr den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Y.A.S Skir plisserad maxiklänning i tyll
Y.A.S Petite Svarta figursydda byxor med elastisk midja

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenYAS YASEMANI THROWOVER FEST Klänningar anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Vila VIRIL - Stickad tröja - petrol Vackra billiga damkläder