Puma TRACK PANT - Träningsbyxor - puma svart Vackra billiga damkläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
River Island Big & Tall Khakifärgad linneskjorta

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Puma Träningstopp Bold Tee - rosa - Dam
River Island Grå mjukisbyxor med broderi

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenRiver Island Leopardmönstrad halterneckbaddräkt med utskurna detaljer Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt River Island Molly Skinny jeggings med medelhög midja i mörk tvätt
River Island Röd bikiniögrönl med knytning på axlarna

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Queen Mum T-shirt - bas - vit Vackra billiga damkläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
R H Studio Mickey Tube Klänningar

Försäkringskassan: Regeringen underskattar River Island svart huvtröja med prolific -mönsterRiver Island Tropiskt mönstrad strandklänning med volangfållvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Rabens Saloner Lurex stripe ls short dress Klänningar
River Island blås - svart Vackra billiga damkläder

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
River Island Plus Molly Serena  Jeans i mellanblå tvätt

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Röhnisch Bikini-bh Triangle Top - Blå - Dam
Ragwear TANYA FLOWERS E - Jerseyklänning - ice grön Vackra billiga damkläder
Röhnisch Sport-bh Embrace SportsBra Ab - Svart - Dam

På tisdagen godkände ministerrådetrosamunde BABETTE - Linne - svart Vackra billiga damkläderRossignol Apparel RAIN - Tunn jacka - röd Vackra billiga damkläderS.Oliver 2 PACK - Linne - svart vit Vackra billiga damkläder den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
S.Oliver KURZARM - blås - creme Vackra billiga damkläder
S.Oliver TONIA - Baddräkt - svart Vackra billiga damkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenSalomon Löparkeps XA Cap - orange - Herr anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Rare London Korallfärgad miniklänning med virkad detalj