Essentials 8 PACK - Strumpor - vit Vackra billiga damkläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
ONLY ONLMIRA - Skjortklänning - martini olive Vackra billiga damkläder

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Essentials Curvy Linne - röd Vackra billiga damkläder
ONLY ONLNOVA - blås - svart luna rock Vackra billiga damkläder

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenONLY ONLPALMA HW LINEN MIX BUTTON SKIRT PNT Kjolar Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt ONLY ONLROYAL - Jeans Skinny Fit - medium blå denim Vackra billiga damkläder
ONLY ONLSUGAR FALLOW L S SHIRT NOOS WVN Ögrönlar

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Essentials Maternity T-shirt - bas - berry Vackra billiga damkläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Essentials Skjortklänning - dark blå Vackra billiga damkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Only Petite Svarta skinny jeans med hög midjaONLY Play T-shirt - bas - rosa Vackra billiga damklädervhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
ZAY Cardigan yAlda L S - Svart - Dam
Only Sweatshirt onlAwesome L S O-neck Regular - lila - Dam

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Only Topp onlNicole S S Mix Top - Blå - Dam

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. ONLY Vardagsklänning - adobe rosa Vackra billiga damkläder
Zizzi blås xNative - Multi - Dam
Opus FIANI - Skjorta - blå iris Vackra billiga damkläder

På tisdagen godkände ministerrådetOpus SUGRA - Långärmad tröja - milk Vackra billiga damkläderOutrageous Fortune Petite Vit jumpsuit med omlott framtillOYSHO MIT GÜRTEL - Baddräkt - grön Vackra billiga damkläder den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Palmers Push up-bh - vit Vackra billiga damkläder
Paper Dolls Plus Ljusblå virkad bardotklänning med utställda ärmar

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenParlez Larson Grå sweatshirt med broderad logga anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Zizzi Jacka MIvy LS Jacket - Grön - Dam