Reebok TE TRICOT TRACKSUIT


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
rosamunde Kofta - navy Vackra billiga damkläder

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Regatta LIMONITE - T-shirt med print - neon rosa Vackra billiga damkläder
Roxy Bikini-bh Beach Classics Moulded Bra D-Cup - Grå - Dam

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenS.Oliver 10 PACK - Strumpor - vit Vackra billiga damkläder Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt S.Oliver blås - navy Vackra billiga damkläder
S.Oliver Linne - navy Vackra billiga damkläder

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Replay Linne - natural vit Vackra billiga damkläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Replay T-shirt med tryck - Svart - Dam

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Sail Racing GRINDER TEE 1 ÖgrönlarSalomon Skärmkeps XA Visor - Svart - Herrvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
RESIDUS Omlottklänning Melaine Dress - rosa - Dam
Samsøe & Samsøe Bogense polo 10831 Ögrönlar

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Samsøe & Samsøe Ganda trousers 10458 Byxor

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Samsøe & Samsøe Limon ss dress 9941 Klänningar
Rhythm Barbados Tropiskt mönstrad trekantsbikini
Samsøe & Samsøe NOBEL STRIPE - Långärmad tröja - vit blå Vackra billiga damkläder

På tisdagen godkände ministerrådetSamsøe & Samsøe Vigna skirt 10886SAND 3678 Prosa KlänningarSAND Club Blazer Star. Normal Ytterkläder den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Saucony INTERVAL 9 2 1 SHORT Shorts
Scotch & Soda Classic crewneck sweat with Scotch logo embroidery Ögrönlar

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenScotch & Soda Skjorta, relaxed fit - Blå - Herr anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Rich & Royal Stickad tröja - deep blå Vackra billiga damkläder