Rip Curl PREMIUM SURF ESSENTIALS ONE - Baddräkt - svart Vackra billiga damkläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Salomon Skaljacka La Cote Flex 2,5L Jkt M - Blå - Herr

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
River Island Bärfärgad poplinskjorta i muscle fit-modell
Samsøe & Samsøe Apples l dress 9697 Klänningar

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenSamsøe & Samsøe Enno hoodie ls 7057 Ögrönlar Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Samsøe & Samsøe Lassen o n ss 2586 Ögrönlar
Samsøe & Samsøe Mante l dress 10056 Klänningar

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
River Island Kamelfärgad trenchcoat i mockaimitation med skärp

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
River Island Ljusbrun t-shirt med rundad nederkant

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Samsøe & Samsøe Rissy shirt dress aop 8083 KlänningarSAND 1627 Craig Normal Byxorvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
River Island Molly Skinny jeans i mörk tvätt
SAND 3690 Carmel L Klänningar

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Sand Copenhagen MINOUblåSE - blås - soft rosa Vackra billiga damkläder

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Sass & Bide Strukturerad jeansjacka
River Island rosa skjorta med motiv i jersey
Scotch & Soda Badshorts All-over Printed Swimshort - Blå - Herr

På tisdagen godkände ministerrådetScotch & Soda Shirt dress KlänningarSeafolly Vit strandskjorta i boyfriend-modellSebago Pikétröja Anchor Polo Pique - Blå - Herr den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Second Female Kavaj Luus Blazer - Blå - Dam
See by Chloé blås - offvit Vackra billiga damkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenSeidensticker svartE rosa - Skjorta - svart Vackra billiga damkläder anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

River Island Svart bikiniögrönl med djup urringning och skärpdetalj