Salming Boxershorts Abisko 3-pack - Blå - Herr


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Seidensticker Skjorta - vit Vackra billiga damkläder

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Salomon Funktionströja Right Nice Mid Hoodie W - Blå - Dam
Selected Femme SFMIO NOOS - Långärmad tröja - svart Vackra billiga damkläder

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenSelected Femme SLFFERGI HW SKIRT B Kjolar Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Selected Femme SLFPHILLIPA CARDIGAN - Kofta - svart Vackra billiga damkläder
Selected Homme Blommig finskjorta med smal passform

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Samsøe & Samsøe Cyrielle o n short 10727 Ögrönlar

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Samsøe & Samsøe Ganda trousers 10458 Byxor

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Selected Homme T-shirt med blockränderSelected HOMME Kavaj Mylgulds - Grå - Herrvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Samsøe & Samsøe Kurt shorts 10999 Shorts
Selected HOMME Skjorta slhRegpen-Mar Shirt LS - Blå - Herr

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Selected Homme SLHSLIM COLEDAVE LT blå CHK SUIT B EX Kostymer & kavajer

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Selected HOMME Trenchcoat slhTimes Trench Coat - Grön - Herr
Samsøe & Samsøe MILLY - Skjorta - dark blå Vackra billiga damkläder
Seraphine ROXANNE NURSING - T-shirt med print - coral Vackra billiga damkläder

På tisdagen godkände ministerrådetSikSilk Kakifärgad t-shirt med kontrasterande kantbandSimone Pérèle CONFIANCE TRIANGEL - Push up-bh - svart Vackra billiga damkläderSisley VNECK TEE - T-shirt - bas - khaki Vackra billiga damkläder den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Sixth June - Träningsbyxor i skinny fit med logga på sidan
Skiny SLEEP DREAM HOSE - Pyjamasbyxor - stone grå Vackra billiga damkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenSloggi ROMANCE BRALETTE - Topp - svart Vackra billiga damkläder anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Samsøe & Samsøe Pamela skirt 10699 Kjolar