Samsøe & Samsøe Cindy short dress ls 10056 Klänningar


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Selected Femme SLFLILY MW SKIRT EX Kjolar

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Samsøe & Samsøe Ester ls 265 Ögrönlar
Selected Femme SLFSTUDIOS MID blå DENIM JACKET W Ytterkläder

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenSelected Homme Ljusblårandig lättstruken finskjorta med smal passform Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Selected Homme - rutig flanellskjorta i normal passform
Selected HOMME Kavaj slhSlim-Mylologan Navy Check BLZ B - Blå - Herr

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Samsøe & Samsøe MAINS TEE - blås - total eclipse Vackra billiga damkläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Samsøe & Samsøe Nana top 265 Ögrönlar

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Selected HOMME Skjorta slhSlimpen-Barth Shirt LS Dobby B N - Blå - HerrSelected Homme SLHSLIM LEON 6144 D.blå ST JEANS W NOOS Jeansvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Samsøe & Samsøe RISS SHIRT DRESS - Skjortklänning - little italy Vackra billiga damkläder
Selected HOMME Tröja shhNewdean Crew Neck - Blå - Herr

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Seraphine ROXANNE NURSING - T-shirt med print - coral Vackra billiga damkläder

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. SikSilk Grön långärmad t-shirt med kontrasterande ärmar
SAND 3153 Lunet Klänningar
Simone Pérèle CARESSE Trosor

På tisdagen godkände ministerrådetSisley PONTE BUSINESS SHIFT - Fodralklänning - gul Vackra billiga damkläderSixth June Svarta mjukisbyxor i shellSkiny L. sleepshirt l slv Sov och loungeplagg den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Sloggi FEEL HIPSTER EX - Shapewear - coffee sugar Vackra billiga damkläder
Sloggi T-shirt-bh i mikrofiber - Svart - Dam

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenSoaked in Luxury Omlottblås SL Mian Top SS - rosa - Dam anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

SAND 3679 S Rufa Ögrönlar