SAND 3655 Hege Kjolar


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Selected Homme SLHCLASSIC STRIPE TRUNK B Boxershorts

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
SAND 6120 Pearl Ytterkläder
Selected Homme SLHSLIM MYLOLOGAN INSIG. blå TRS B NOOS Byxor

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenSelected HOMME Tröja slhJon LS Polo B - Blå - Herr Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Seraphine MErödITH NURSING - T-shirt med print - blåsh Vackra billiga damkläder
SikSilk Svart stickad tröja med polokrage Endast hos

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Santa Cruz SCS Blålila sweatshirt

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
SAVAGE X FENTY PLUS LONGLINE BRALETTE - Topp - svart Vackra billiga damkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar SikSilk kamouflagefärgade beskurna mjukisbyxorSimply Be Svarta avsmalnande byxorvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Scotch & Soda Ams blåw 1 pocket tee Ögrönlar
Six Ames ROLLER Ögrönlar

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Skins DNAmic Mens Superpose 1 2 Tights Shorts

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Skylar rosa Kort stentvättad jeansjacka del av set
Scotch & Soda SHORT SLEEVE TEE - T-shirt med print - vit Vackra billiga damkläder
Sloggi SIGNATURE ZERO-FEEL - Topp - dust Vackra billiga damkläder

På tisdagen godkände ministerrådetSloggi ZERO-ONE CHEEK HIP - Briefs - svart Vackra billiga damkläderSoaked in Luxury Topp SL Bonheur Tee SS - Röd - DamSolid Randig lövmönstrad t-shirt den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Solid Tröja Jarah - Grå - Herr
Someday. ZADIRA - blås - papaya Vackra billiga damkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenSons of Owen Skjorta, mönstrad - Blå - Herr anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Scotch & Soda T-shirt Classic Tee - Blå - Herr