SAND Satin Stretch Aveline Ögrönlar


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Selected HOMME Sweatshirt shhMalik Crew Neck Sweat - Blå - Herr

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Santa Cruz Cooper Turkos tröja med rund halsringning och dragkedja
Sense of Karma Yogatights Handstand - lila - Dam

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenShock Absorber ULTIMATE RUN - Sport-bh - vit Vackra billiga damkläder Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt SikSilk T-shirt med svart mönster och rand på sidan
Simone Pérèle PROMESSE - Briefs - morgentau Vackra billiga damkläder

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Scotch & Soda Club Nomade classic crewneck sweat Ögrönlar

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Scotch & Soda NOS Ralston Stay svart Jeans

Försäkringskassan: Regeringen underskattar SISTA GLAM PETITE MARINA - Maxiklänning - svart Vackra billiga damkläderSixth June Vit overStorlek t-shirt med tryckvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Scotch & Soda Sporty tee Ögrönlar
Skiny L. pant long Sweatpants

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Sloggi Control Maxi - Svart - Dam

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Sloggi SOFT FEEL EX - Topp - papaya Vackra billiga damkläder
Seafolly Button Front Dress Klänningar
Soaked in Luxury Kappa Tinna - Svart - Dam

På tisdagen godkände ministerrådetSoft Rebels Cassy Skirt KjolarSolid Jacka Steel - Svart - HerrSolid T-shirt Buke - Grön - Herr den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Sons of Owen Byxa Miles - Svart - Herr
Sons of Owen T-shirt med snörning - Grå - Herr

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenSouth Beach Svartvita seamless leggings med leopardmönster anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Sebago Cargoshorts röd Pocket Shorts - Blå - Herr