Sandro YVES - Linne - svart Vackra billiga damkläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Selected HOMME T-shirt shhClass SS O-neck Tee - Vit - Herr

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Saucony INTERVAL 9 2 1 SHORT Shorts
Seven Seas Copenhagen Dobby Royal Oxford Regular Fit Ögrönlar

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenSikSilk Blekt mönstrad skjorta med kort ärm Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt SikSilk Khakifärgad t-shirt med guldlogga Endast hos
Simply Be Svart bikiniögrönl i bandeaumodell med avtagbar halterneck

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Scotch & Soda MIXED PRINT DRESS WITH WAIST DRAWCORD - Vardagsklänning - gul multi-colouröd Vackra billiga damkläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Scotch & Soda Skjorta i lin och bomull - Blå - Herr

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Six Ames LUNA ÖgrönlarSkins Activewear Linear Tech Fleece Mens Short 7 Inch Shortsvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Scotch & Soda T-shirt Souvenir - Svart - Herr
Skiny Triangel-bh - angelwing Vackra billiga damkläder

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Sloggi Maxitrosa Zero One Maxi - Vit - Dam

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Sloggi WEEKEND TAI 3 PACK - Briefs - skin light combination Vackra billiga damkläder
Seafolly SHIP SAIL TOTE - Strandaccessoar - vit Vackra billiga damkläder
Soaked in Luxury LENA - Blazer - broken vit Vackra billiga damkläder

På tisdagen godkände ministerrådetSoft Rebels Pam Ruffel Dress KlänningarSolid Skjorta Bill SS BD Linen - Svart - HerrSomeday. KITTUA - T-shirt - bas - svart Vackra billiga damkläder den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Sons of Owen Parkas Daxton - Svart - Herr
South Beach Bananmönstrade badshorts

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenSoyaconcept DOLLIE - Kofta - svart Vackra billiga damkläder anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Second Female Almo SS Tee Ögrönlar